top of page

Vd Laar Racing

Vanaf 1 maart 2020 zijn wij, Ryan de Beus & Kees van Melis, de nieuwe gezichten van vd Laar Racing. Samen hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in de MX-wereld, zowel nationaal als internationaal. Wij zien jullie graag terug in onze winkel en nemen graag de tijd voor goed advies.

 

LR Racing Products

LR Racing Products is zich gaan verdiepen in wat de rijders willen. Wat er niet is of bestaat wordt door ons zelf ontwikkeld. Zo kent iedereen inmiddels de Van de Laar Yamaha LR144 en de Yamaha LR65. Beide crossmotoren zijn al weer enige jaren leverbaar. Daarnaast zijn er ook speciale tuningkits leverbaar voor de 4-takt motoren. Heel belangrijk vinden wij daarbij dat de tuning niet ten koste mag gaan van de betrouwbaarheid van de motor. Hier is bij de ontwikkeling van onze kits specifiek rekening mee gehouden.

 

De interesse in 2-takt motoren is steeds meer in opkomst. Helaas wordt er bij sommige merken al geen 2-takt motor meer gemaakt en bij andere merken is er weinig vernieuwing aan het uiterlijk van de motor. Om die reden hebben wij bij LR Racing Products een speciale ombouwkit ontwikkeld voor de Yamaha 2-takt motoren. Met een speciaal gelast achterframe en een speciale brandstof tank kunnen wij de 2-takt Yamaha helemaal ombouwen naar het uiterlijk van de 2011 4-takt Yamaha!

 

Uiteraard zijn wij ook gespecialiseerd in het uitlezen en afstellen van uw crossmotor. Op deze manier kunnen wij de motoren afstellen zodat deze optimaal presteren.

 

Heeft u verder nog vragen? Kom eens langs in de winkel of neem contact met ons op!

Ryan en Kees.jpg
D84F0DE5-CFE8-4E12-A8CE-482CF35BEACE.JPG
yz144.jpg
bottom of page