vd Laar Racing

Van de Laar Racing

Van de Laar Racing is een innoverend bedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkeling en verkoop van Yamaha motoren en zij hebben daarbij sinds 2010 een vernieuwde winkel geopend met alle benodigdheden voor de motorcross.
Van de Laar Racing beschikt over een eigen werkplaats en jaren ervaring. Alle merken motoren kunnen wij leveren, repareren en wij leveren daar tevens de onderdelen van.
 

LR Racing Products

LR Racing Products is zich gaan verdiepen in wat de rijders willen. Wat er niet is of bestaat wordt door ons zelf ontwikkeld. Zo kent iedereen inmiddels de van de laar yamaha LR144 en de Yamaha LR65 beide crossmotoren zijn al weer enige jaren leverbaar. Daarnaast zijn er ook speciale tuningkits leverbaar voor de 4 takt motoren. Heel belangrijk vinden wij daarbij dat de tuning niet ten koste mag gaan van de betrouwbaarheid van de motor. Hier is bij de ontwikkeling van onze kits specifiek rekening mee gehouden.
 
De interesse in 2-takt motoren is steeds meer in opkomst. Helaas wordt er bij sommige merken al geen 2-takt motor meer gemaakt en bij andere merken is er weinig vernieuwing aan het uiterlijk van de motor.Om die reden hebben wij bij LR Racing Products een speciale ombouwkit ontwikkeld voor de Yamaha 2-takt motoren. Met een speciaal gelast achterframe en een speciale brandstof tank kunnen wij de 2-takt Yamaha helemaal ombouwen naar het uiterlijk van de nieuwe 4-takt Yamaha !! 
 
   
  
 
  

LR Bike Lease

LR Bike Lease biedt iedereen de mogelijkheid om een crossmotor te leasen tegen voordelige tarieven.

 

Graag tot ziens

Kijk rustig even rond op onze website, en neem ook een kijkje in onze webshop.

Voor vragen kunt u ons bellen, mailen of kom eens bij ons langs.
 
Peter van de Laar
Van de Laar Racing - LR Racing Products - LR Bike Lease