Foto's showroom


 
 
 
 
 
 
  

Van de Laar Racing en LR Racing products komen wederom met een grote ontwikkeling voor Yamaha 2-takt machines.

De ontwikkeling staat niet stil bij van de Laar Racing en LR Racing products. Na veel testen en ontwikkelen komen ze nu met de Van de Laar Yamaha LR 265.

De 2-takt rijder en tuner Ton van Grinsven van van de Laar Racing en LR Racing products transformeerde een Yamaha YZ250 naar een snellere Yamaha LR 265 2-takt machine. Al snel was duidelijk dat deze machine potentie had en werd een fabrieks Yamaha YZ250 omgebouwd naar een nieuwe Yamaha LR 265. Inmiddels staan er al veel rijders in de rij om deze lichtere, snelle machine te rijden.

GP MX1 rijder Williams Saris ontdekte ook de LR265 en besloot de wedstrijden met deze motor te gaan rijden in de MX1 klasse. Hij won alle 8 de manches en won de meeste met een minuut voorsprong op de tweede man. Ook een holeshot op de extreem modderige baan en een start bergop was geen probleem voor de LR265 en dat tegenover goed getunde 450 machines.

Natuurlijk moet zo’n nieuwe machine voorzien zijn van de speciale ombouwtkit naar het uiterlijk van de 2012 Yamaha 4-takt. Op bijgaande foto kun je dan de nieuwe LR 265 bewonderen. Een 2-takt machine met voldoende power voor een holeshot en een stuk lichter dan de 450 motor. De LR265 een 2-takt machine die je het plezier en zin terug geeft in het rijden.

Voor meer informatie en/of bestellingen kunt u contact met ons opnemen 

info@vdlaarracing.com
 

Drukbezochte opendag / opstapdag Motorclub Deurne mede mogelijk gemaakt door vdLaar Racing

29 september 2012

van de Laar Racing hoofdsponsor van M.C. Deurne, stelde de motoren waar iedereen op mocht rijden ter beschikking en stonden met een uitgebreide stand met onder andere kleding van First Racing en de 85cc Yamaha met de nieuwe ombouwkit op het circuit. Een 100 tal kinderen maakte gretig gebruikt van de mogelijkheid om een keer te mogen rijden op een echte crossmotor. 

 
 

Ombouwkit Yamaha 85cc

27 september 2012

Vanaf vandaag kun je bij ons terecht voor de yamaha 85cc ombouwkit. Deze kit kost 875,00 Euro. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of tijdens openingstijden bent u natuurlijk van harte welkom.
 
 
 

BERGH moto-parts tandwielen nu verkrijgbaar bij v.d. Laar Racing

18 april 2012

Bij van de Laar Racing in Gemert is een nieuw product in het assortiment opgenomen. Tandwielen van het relatief nieuwe merk: BERGH moto-parts.

Deze kwaliteitsproducten sluiten naadloos aan bij de bedrijfsstrategie en het service niveau dat van de laar Racing hun klanten bied.

Deze tandwielen zijn geruime tijd in praktijk getest door rijders van het “van de Laar Racing team” en zij zijn er zeer over te spreken. Ton van Grinsven, Jeffrey Ebbers en Davey Janssen om maar enkele namen te noemen rijden met deze tandwielen en hebben deze tot op het bot aangesproken. Weinig kettingspanning verandering en de lange levensduur vallen het meest op, tevens zijn ze zijn nog goed gedesigned waardoor ze er ook professioneel uitzien!
 

De tandwielen zijn verkrijgbaar voor de meest prestigieuze merken en modellen vanaf 85cc.

Motorcross, Enduro en Supermotard, van 44 tot 54 tands electrolytisch geänodiseerd in diverse kleuren.

Voor meer info vraag van de Laar Racing of kijk op de site www.BERGHmotoparts.com

 

Foto’s eerste Gele MX Boost / van de Laar Yamaha

24 maart 2012

Peter van de Laar Racing uit Gemert staat al jaren bekend om zijn gelimiteerde/custom made Yamaha’s, zo liep hij ook nu weer al een geruime tijd rond met een nieuw concept in zijn hoofd en belde hij spontaan de eigenaar van MXBOOST om een balletje op te gooien over zijn nieuwe plan.

MXBOOST stelde de samenwerking erg op prijs, vervolgens ging Peter met een Yamaha YZ 125cc aan de slag en het eindresultaat mag er zijn! De nummer 56, Jeffrey Ebbers (de nummer 1 in de tussenstand v/h ONK MX2 Jeugd 125), is voorzien van alles van wat een motorcross-hart zich maar kan wensen en een lust voor een ieder oog. Op Zondag 25 Maart as. bij de 4e ONK wedstrijd in Mill. als ook tijdens de GP te Valkenswaard op 9 April as., kunt u dit eerste schitterende/unieke exemplaar komen bewonderen bij de stand van v/d Laar Racing."

 

Eerste Gele MX Boost / van de Laar Yamaha

23 maart 2012

Zondag zal tijdens de ONK in Mill op het rennerskwartier de eerste Gele MX Boost/van de Laar Yamaha Costum Made Limited Edition motor te bewonderen zijn. Het is een soort van Amerikaanse Yamaha uitvoering van de tijd dat in de USA de Yamaha's nog Geel/Zwart waren. Hier in Europa waren de Yamaha kleuren toen Rood/Wit. Aan deze speciale motor zal alles zeer speciaal zijn, een echte GP machine dus. Nieuwsgierig geworden ? Kom dan kijken in Mill tijdens de Onk, of hij ook in Varsseveld zal staan is nog even afwachten meer info en foto’s volgt nog in de loop van deze week !!

 

Onderdeelnummers Yamaha motoren

Om het makkelijker te maken voor iedereen hebben we een link naar alle onderdeelnummers van de Yamaha motoren. Hier kun je zelf je benodigde onderdelen opzoeken en de bestelnummers doorgeven voor bestelling. Deze link vindt je tevens in onze webshop.

 
 

Crossmotor lease bij v.d. Laar racing de oplossing voor startende jeugdrijders.

Voor veel jeugdrijders is de stap om te gaan crossen een enorme kostbare. Een crossmotor aanschaffen is voor veel ouders geen kleinigheid en wat als ze het nu toch niet leuk vinden ?Van de Laar racing uit Gemert biedt hier de oplossing. Je kunt namelijk bij v.d. Laar racing een yamaha 85cc grote of kleine wielen crossmotor lease voor maar 750 euro per jaar. Van de Laar biedt de rijders zo de mogelijkheid om op een niet al te kostbare manier kennis te maken met de motorsport. Ook alle andere type yamaha motoren zijn natuurlijk te lease bij v.d. Laar Racing. Voor meer informatie en prijzen kunt u telefonisch contact met ons opnemen.
 
 
 

Van de Laar Racing.Com Team mist nipt het podium in 4 uurscross in Eersel

Het van de Laar Racing.Com Team stond zondag aan de start bij de bekende 4 uurscross in Eersel. De organisatie had voor een mooi parcours gezorgd en ook het deelnemersveld loog er niet om met deelname van verschillende GP-rijders en ONK toppers.

Het van de Laar Racing.Com Team kwam aan de start met vier 2-takt Yamaha machines. De rijders die op deze machines plaats namen waren Dennis Verbruggen, Donny Njoo, Remco Doornwaard en Lars van Berkel.

Alle vier de rijders streden voor alles wat ze waard waren. De Yamaha 2-takt machines werden flink aan de tand gevoeld en gingen in een hoog tempo over het circuit. Na vier zware uren kwam het team uiteindelijk net tien seconden tekort om het podium te mogen beklimmen en moest hierdoor genoegen nemen met een vierde plaats.

De volgende wedstrijd voor verschillende VdLaar-rijders is de supercross in Hardenberg op 25,26 en 27 november.
 
 

Dennis Verbruggen en Lars van Berkel

 

Kiara Fontanesi pakt overtuigende overwinning in ONK Dames in Mill

Kiara Fontanesi heeft zondag op een VdLaarRacing Yamaha 125cc machine de laatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Dames in Mill weten te winnen. De snelle Italiaanse dame liet er geen gras over groeien en wist beide manches winnend af te sluiten.

Na een goede voorbereiding begon Kiara gemotiveerd aan de dag in Mill. Voor Kiara was dit een nieuw circuit en daarom nam ze in de training de tijd om de baan te verkennen. Al snel ging ze in een hoog tempo rond en begon in de tijdtraining aan te zetten om een snelle tijd op de klokken te zetten. Hier slaagde ze goed in want na verschillende snelle ronden sloot ze de training af op een tweede tijd.

In de eerste manche kwam ze niet goed weg bij de start maar kwam al snel aan op een vijfde plaats en zette de achtervolging in op de leiders in de wedstrijd. In de tweede ronde stootte ze door naar een tweede plaats en zette de aanval in op de leidende dame. Met een geweldige sprong kwam ze aan het achterwiel en niet veel later nam ze de koppositie in handen. Kiara werkte vervolgens een constante wedstrijd af en wist de eerste manche met een voorsprong van elf seconden winnend af te sluiten.

In de tweede manche was haar start beter en gelijk nam ze de koppositie in handen. Ze zette een hoog tempo in en liep met grote stappen weg bij de rest van de concurrentie. Fontanesi voelde zich als een vis in het water en danste over de diepe knippen. Met een voorsprong van 36 seconden op de tweede dame kwam ze in de tweede manche als eerste over de finish.

Met een dubbele manche overwinning won Kiara het dagklassement in Mill.

 

SPECIAAL OMBOUWKIT 2-takt naar uiterlijk 4-takt!! Alleen leverbaar bij van de Laar Racing.

De 2-takt motoren worden weer steeds populairder. Helaas wordt er bij sommige merken al geen 2-takt motor meer gemaakt en bij andere merken is er weinig vernieuwing in het uiterlijk van de motor. Om deze reden hebben wij bij LR Racing Products en van de Laar Racing een speciale ombouwkit ontwikkeld voor de Yamaha 2 takt motoren. Met een speciaal nieuw achterframe en een speciale brandstof tank kunnen wij de 2-takt Yamaha helemaal ombouwen naar het uiterlijk van de splinternieuwe 4-takt Yamaha!! Meer info   (more information) english
 
 

Chiara Fontanesi 1ste ONK Markelo op een LR125cc 2-takt machine van Peter v.d. Laar

Vrijdag 23 september was Chiara Fontanesi, vice wereld kampioen bij de dames, overgekomen vanuit Italie om te trainen op de LR125cc van Peter v.d. Laar. . Zondag 25 september, een prachtige dag voor een ONK in Markelo stond Chiara goed voorbereid aan de start en wist beide manches op haar naam te schrijven. Een geweldige overwinning voor Chiara Fontanesi op de LR125cc van Peter van de Laar. Hieronder een film van de 1ste manche, met nr 8 Chiara Fontanesi.

Chiara Fontanesi aan de start bij het ONK in Markelo op een LR 125cc 2 takt machine van Peter van de Laar

De vice wereld kampioene bij de dames, Chiara Fontanesi uit Italie, zal op zondag 25 september aan de start staan bij het ONK Dames in Markelo. Fontanesi komt niet aan de start op haar gebruikelijke Yamaha 250F maar zal van start gaan op een LR 125cc 2-takt machine van Peter van de Laar

Dat Fontanesi hard kan gaan op een 125cc machine bewees ze een aantal jaren geleden tijdens de Grand Prix van Lierop toen ze de eerste manche op haar naam wist te schrijven bij de dames.

Kennis Van de Laar Racing op 4-takt gebied voor iedereen beschikbaar

Hoewel Van de Laar Racing bij iedereen bekend staat als DE 2-takt specialist met de LR144 en de LR65, hebben wij ook zeer veel kennis in huis op 4-takt gebied. Met name voor de Yamaha YZ250f en YZ450f is de laatste jaren met Dennis Verbruggen, William Saris, Jordy Paez en anderen veel ervaring en kennis opgedaan. Deze kennis is vanaf nu beschikbaar voor iedereen.

De kennis is beschikbaar in de vorm van een tuningskit. Afhankelijk van jouw eigen wensen kun je een keuze maken uit de volgende mogelijkheden:

-PRO tuning kit: aanpassing nokkenassen/kleppen/carburateur/cylinderkop

-ADVANCED PRO tuning kit: Pro tuning kit met specifiek ontwikkelde, bijpassende PPS uitlaat

-SPECIFIC PRO tuning kit: Maatwerk waarin we jouw wensen kunnen combineren met onze kennis

Al vanaf de PRO tuning kit zul je merken dat je motor veel beter loopt en veel handelbaarder wordt, met name op de zandcircuits zoals we ze in Nederland hebben. De motor pakt beter op van onder uit en bllijft vervolgens sterk over het hele toerengebied.

Heel belangrijk vinden wij daarbij dat de tuning niet ten koste mag gaan van de betrouwbaarheid van jouw motor. Hierbij is met de ontwikkeling van onze kits specifiek rekening gehouden.

 
 

Nieuw! De Yamaha LR65cc

Na de geslaagde Van de Laar Racing LR144cc, is er nu een Yamaha 65cc grote wielen. Van de Laar Racing vond het hoog tijd om aandacht te schenken aan de allerkleinste! Na uitgebreid testen waarbij de motor goed uit de bus kwam, is hij klaar om de strijd met de KTM aan te gaan. De motor is in productie genomen en al enige tijd leverbaar.